Bowlo - Bowling & Lounge

 
In het souterrain van het Leisure-Dome is de bowlingsensatie Bowlo, Bowling & Lounge gevestigd, met naast 20 witte glowbanen een mooi lounge gedeelte voor het perfecte avondje uit in Limburg.

Het LeisureDome, gelegen in Kerkrade, vormt als breed amusementscenter de perfecte locatie voor het Bowling & Lounge concept. In Bowlo zijn 20 moderne witte glowbanen geïnstalleerd, een nieuwe innoverende techniek, waarbij de witte bowlingbanen middels duurzame LED-verlichting aangelicht worden. De mogelijke kleurvariaties en show elementen tijdens het spel zorgen voor een bijzondere interactie met de bezoekers en een onvergetelijk bowlinguitje! Ook vanuit Heerlen heel gemakkelijk te bereiken!

Bij de inrichting is er veel zorg besteed aan de uitstraling van het interieur. Voor of na het bowlen of na een bezoek in het Leisure-Dome kan er gezellig geborreld worden in een prachtige lounge-omgeving. Geniet van een heerlijke cocktail, wijn of biertje en neem een kijkje in onze veelzijdige menukaart. Bowlen en gezellig loungen doe je dus bij Bowlo in Kerkrade.

Ervaar de Bowlo sensatie!

Alvast een kijkje nemen in Bowlo? Klik hier

Reserveren

Email: info@bowlo.nl 
of reserveer online
Telefonisch bereikbaar op: 045 4 100 100
Arrangement op maat: groepen@bowlo.nl