Bedrijfsuitje in Heerlen of Kerkrade (Zuid Limburg)

Bowlo in Kerkrade is de ideale locatie voor een personeelsuitje in Heerlen of Kerkrade. Bowlo heeft verschillende business arrangementen voor het bedrijfsuitje van uw onderneming. Zo zijn er verschillende mogelijkheden voor een geslaagd uitje. De business arrangementen zijn vanaf €9,90,- per persoon. Voor meer informatie omtrent een bedrijfsuitje in Heerlen of Kerkrade, neem contact op met Bowlo.

Bowlo

Bowlo is de nieuwe bowlingsensatie in Kerkrade. Naast 20 innoverende glowbanen, die aangelicht worden met duurzaam LED-licht, is er ook nog een prachtig loungegedeelte. Dit alles maakt Bowlo tot een perfecte locatie voor uw bedrijfsuitje. Samen, lekker competitief, strijden voor de eerste plek, waarna u lekker kunt ontspannen met een hapje en een drankje.

Ieder business arrangement is voorzien van een of meerdere consumpties, en minimaal 1 uur bowlen is inbegrepen. Nadien kunt u samen genieten van een drankje. Een speciale, volautomatische cocktailmachine zorgt voor cocktails van hoge kwaliteit. Gedurende de weekenden zal onze DJ uw bedrijfsuitje voorzien van de leukste muziek.

Een gezellig bedrijfsuitje bij Bowlo

Naast de beschikbare business arrangementen, zijn er natuurlijk ook andere mogelijkheden. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bowlo. Op zoek naar een geschikte locatie voor een bedrijfsuitje in Kerkrade of Heerlen, dan ben je bij Bowlo aan het juiste adres. Bowlo is gevestigd in de souterrain van het Leisure Dome, nabij het Roda JC-stadion.

Contact

Wilt u meer informatie of direct een afspraak maken? Kom gerust een keer bij ons langs in Kerkrade, of neem contact met ons op!