Bowlen in Heerlen

Bowlen in Heerlen doe je in het gloednieuwe Leisure Dome, waar de bowlsensatie Bowlo gevestigd is. Bowlo telt maar liefst 20 hypermoderne bowlingbanen, die geïnstalleerd zijn met een innovatieve techniek. Deze zogenoemde witte glowbanen worden aangelicht door duurzaam LED-licht. Naast deze moderne bowlingbanen is er ook een mooi loungegedeelte, voor een perfect avondje uit. Je hoeft jezelf niet meer af te vragen: wat te doen in Heerlen? Wil je lekker bowlen in Heerlen, dan ben je bij Bowlo aan het juiste adres.

Bij Bowlo, Bowling & Lounge, is er naast de prachtige bowling faciliteiten, ook veel aandacht besteed aan het interieur. Voor of na een gezellige avond bowlen in Heerlen kun je in het loungegedeelte genieten van een hapje en een drankje. Gezellig bowlen in Heerlen, waarna je heerlijk kunt ontspannen en genieten van een cocktail of een andere (alcoholische) versnapering.

Bowling Heerlen

Bowlo is gevestigd in de souterrain van het gloednieuwe Leisure Dome, nabij het Roda JC-stadion in Kerkrade. Bowlo is gemakkelijk te bereiken en er zijn genoeg gratis parkeergelegenheden. Ben je op zoek naar een onvergetelijke avond of een dagje uit met het gezin, dan ben je bij Bowlo aan het juiste adres. Ervaar de Bowlo-sensatie en kom bowlen in Heerlen!

Arrangementen

Daarnaast is het ook nog mogelijk om een bowlarrangement af te sluiten, waarbij je geniet van een heerlijk diner en een of twee uur bowlen. Deze arrangementen zijn alleen te boeken bij groepen van meer dan 15 personen.

Contact

Ben je op zoek naar een geschikte locatie voor een kinderfeestje of een gezellig dagje of avondje uit? Bowlen in Heerlen doe je in hartje Parkstad, bij Bowlo. Meer informatie? Neem dan contact met ons op.