Bowling Limburg

Bowlen in Limburg doe je in het gloednieuwe Leisure Dome, waar de bowlsensatie Bowlo gevestigd is. Bij Bowlo vind je maar liefst 20 moderen bowlingbanen, die voorzien zijn van de nieuwste en meest innoverende technieken. Deze glowbanen worden aangelicht door duurzaam LED-licht. Daarnaast is er bij Bowlo de mogelijkheid om lekker te loungen, voor of na het bowlen. Wil je lekker bowlen in Zuid-Limburg of zoek je een perfect avondje uit, dan ben je bij Bowlo aan het juiste adres.

Naast de prachtige bowling faciliteiten, is er ook veel aandacht besteed aan het interieur. Na het bowlen kun je genieten in ons loungegedeelte, voor een hapje en een drankje. Gezellig bowlen in Limburg, waarna je heerlijk kunt ontspannen en genieten van een cocktail of een andere (alcoholische) versnapering. Dit alles zorgt voor een onvergetelijke bowlingervaring.

Bowlen Zuid-Limburg

Bowlo, Bowling & Lounge, is gevestigd in de souterrain van het gloednieuwe Leisure Dome, nabij het Roda JC-stadion in Kerkrade. Ben je dus op zoek naar een onvergetelijke avond of een gezellig kinderfeestje, dan ben je bij Bowlo aan het juiste adres. Kom gezellig bowlen in Limburg en ervaar de Bowlo-sensatie!

Arrangementen
Daarnaast is het ook nog mogelijk om een bowlarrangement af te sluiten, waarbij je geniet van een heerlijk diner en een of twee uur bowlen op de mooiste bowlingbaan van Limburg! Deze arrangementen zijn alleen te boeken bij groepen van meer dan 15 personen.

Contact
Op zoek naar een geschikte locatie voor een kinderfeestje, bedrijfsuitje of gewoon een gezellige avond uit? Bowlen in Zuid-Limburg doe je in hartje Parkstad, bij Bowlo. Meer informatie? Neem dan contact met ons op of bel 045 4 100 100.