Familie uitje Zuid-Limburg


Ben je op zoek naar een familie uitje in Zuid-Limburg, dan kunnen wij je helpen in deze zoektocht: Bowlo in Kerkrade is namelijk de perfecte locatie voor een actief familie uitje, voor zowel jong als oud. Door de verschillende mogelijkheden bezorgt Bowlo jullie een onvergetelijke dag. Meer informatie over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op.

Arrangementen
Bowlo biedt verschillende arrangementen voor jou en je familie. Een van deze arrangementen is "Bowling & Diner", waarbij je naast gezellig bowlen ook heerlijk kunt dineren. Hierbij biedt Bowlo een heerlijk lopend buffet naar keuze, inclusief consumpties. Daarnaast zijn er ook voor de kinderen verschillende arrangementen mogelijk.

Een onvergetelijke dag
Bowlo is gevestigd in het Leisure Dome in Kerkrade, waar verschillende andere bedrijven gevestigd zijn. Na een uurtje bowlen, een overheerlijk diner en een cocktail kun je de avond afsluiten in de JT bioscoop of in het Dartel Dome, die beiden in het Leisure Dome gevestigd zijn. Uiteraard zijn er bij Bowlo legio mogelijkheden voor een onvergetelijke dag.

Familie uitje in Zuid-Limburg
Ben je op zoek naar een geschikt uitje voor de hele familie, dan is Bowlo bij uitstek de plek waar je wilt zijn. Kom een keer langs voor een afspraak en laat je verrassen! Direct meer informatie? Neem dan telefonisch contact met ons op. Bowlo is daarnaast ook geschikt voor kinderfeestjes of bedrijfsuitjes.