Kinderfeestje in Heerlen of Kerkrade

Jouw kind laten genieten van een geweldig kinderfeestje? Wil je dat jouw kind de dag van zijn of haar leven heeft? Bij Bowlo in Kerkrade vier je jouw kinderfeestje op een fantastische manier. Een uur bowlen, een grote snoepschotel en als afsluiter frietjes met een snack! Jouw kinderfeestje in Heerlen of Kerkrade, vier je uiteraard bij Bowlo.

Bij Bowlo kun je jouw kinderfeestje op verschillende manieren vieren. Er zijn verschillende bowling arrangementen waar je uit kunt kiezen.

Kinderfeestje Standaard / XL

Vier jouw kinderfeestje in Heerlen of Kerkrade bij Bowlo met het arrangement "Kinderfeestje Standaard". Gezellig een uur bowlen, inclusief een grote kan ranja en een snoepschotel. De jarige ontvangt zelfs een extra verrassing. Tot slot wordt iedereen getrakteerd op heerlijke friet en een snack. Bij het "Kinderfeestje XL"-arrangement ontvangen alle kinderen nog een cake en een glaasje kinderchampagne!

Kinderfeestje i.c.m. Glowgolf

Iedereen kent het oer Hollandse spel midgetgolf wel. Je begint jouw kinderfeestje met een uur bowlen, waarna je jouw kinderfeestje vervolgt bij Glowgolf. Hier vind je 18 holes in een bijzondere black light omgeving. Ongeacht de leeftijd, iedereen wilt winnen in deze spannende omgeving! Hartstikke leuk als vervolg op het bowlen. Nadien wordt iedereen getrakteerd op lekkere friet en een snack.

Kinderfeestje i.c.m. Darteldome

Daarnaast kun je ervoor kiezen jouw kinderfeestje bij Bowlo te combineren met Darteldome, het grootste indoor-speeltuin van Europa. En dat in Kerkrade! Dus voor een kinderfeestje in Heerlen of Kerkrade ben je bij Bowlo aan het juiste adres. Een kinderfeestje bij Bowlo gecombineerd met een bezoekje aan het Darteldome, kan dus een groot spektakel worden.

Jouw kinderfeestje in Heerlen of Kerkrade!

Nog steeds niet overtuigd? Bij Bowlo vier je jouw kinderfeestje op een spektaculaire manier! Neem voor meer informatie contact met ons op. Daarnaast is het bowlingcentrum gemakkelijk te bereiken vanuit Heerlen en Kerkrade (Zuid Limburg).